Galeria

Galeria e BAU Center

Ne e kuptojmë se jo të gjithë kanë kohë të vizitojnë dyqanin tonë fizik, ndaj ne ofrojmë shërbime në internet për ta bërë më të lehtë për klientët tanë të blejnë me ne. Faqja jonë e internetit është e përshtatshme për përdoruesit dhe ofron një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh që mund t’i porosisni online.

 

Ne ofrojmë gjithashtu burime online si manualet e produktit, të dhënat teknike dhe informacione të tjera për t’ju ndihmuar të merrni vendime të informuara për projektin tuaj.