Lider në produkte dhe shërbime

BAU Center është ofruesi kryesor i produkteve dhe shërbimeve me cilësi të lartë për industrinë e ndërtimit.

Pse BAU Center?

Fokusi ynë është në ofrimin e zgjidhjeve më të mira të mundshme për nevojat e klientëve tanë, me një përkushtim për përsosmëri në gjithçka që bëjmë.

Pavarësisht nëse jeni kontraktues, ndërtues, arkitekt ose entuziast, ne kemi ekspertizën dhe burimet për t’ju ndihmuar të keni sukses.

Produktet tona

Mjete pune
Pllaka Qermamike
Motora
Ngjyra dhe Fasadë
Gjenerator
Klima

Bau Center

Kualitet i garantuar

Në BAU Center, ne krenohemi që jemi një partner i besueshëm për klientët tanë. Ne kemi qenë në biznes për më shumë se 20 vjet, dhe gjatë asaj kohe, ne kemi ndërtuar një reputacion për cilësi të jashtëzakonshme, besueshmëri dhe shërbim ndaj klientit.

Të parët

Ne jemi të përkushtuar të qëndrojmë në krye të industrisë sonë dhe investojmë vazhdimisht në teknologjinë dhe trajnimin më të fundit për të siguruar që mund të ofrojmë zgjidhjet më të mira të mundshme për nevojat e klientëve tanë.

 

Ne ofrojmë një gamë të plotë shërbimesh të dizajnuara për të mbështetur klientët tanë gjatë gjithë procesit të ndërtimit.

Këshilla & Udhëzime

5/5
Ekipi ynë me përvojë mund të ofrojë këshilla dhe udhëzime ekspertësh për çdo gjë, nga zgjedhja e produktit deri te instalimi, dhe ne mund të ofrojmë edhe shërbime fabrikimi me porosi për t'ju ndihmuar të arrini vizionin tuaj unik.
5/5
Ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh me cilësi të lartë nga prodhuesit kryesorë, duke përfshirë vegla pune, ngjyra, fasada, knauf dyer dhe shumë më tepër.

Numrat flasin vetë

Klient të kënaqur
0 +
Projekte të përfunduara
0
Ekspert
0 +